Guide til den bedste fest

Forord:

Denne guide har til formål, at italesætte nogle konkrete punkter, som du bør tænke over, når du planlægger – uanset festens størrelse. Vi giver dig de gode råd og hjælper dig til at luge ud i de klassiske festarrangør begynderfejl. Vi vil også komme omkring forskelligartede logistiske udfordringer, der især har noget med eventens størrelse at gøre.

Firma – og byfester er unikke fra virksomhed til virksomhed og fra landsdel til landsdel. At arrangere privatfester som runde fødselsdage og bryllupper har et andet udgangspunkt og dermed også nogle andre udfordringer, fordi formålet med fejringen er en personlig begivenhed.

Fester fortæller noget om, hvem vi er

Vi er som mennesker forskellige i forhold værdier, kultur, musik og mad – heldigvis. Samtidig har vi et image, vi gerne vil pleje. Det betyder flere mellemregninger at tage hensyn til, når man holder en fest.

Det er ofte ganske få personer, der har ansvaret for at vælge lokalitet, mad og musik til festen. Derfor kan det være en rigtig svær øvelse at planlægge og afholde en fest, der rammer plet hos alle gæsterne.