Referencer

I løbet af de sidste 10 år har FestOrkestret spillet ved adskillige arrangementer. Vi er vant til at optræde til en bred vifte af begivenheder, herunder private fester, bryllupper, firmafester, spillesteder og festivaler.

Anbefalinger

FestOrkestret løftede vores fest til et højere niveau og fyldte dansegulvet fra først til sidst. Meget professionelle i lyd, optræden og godt repertoire.

 • Lone Schou, Thura

Vi havde en rigtig god fest og Festorkestret var super gode. De skabte rigtig god danselyst så det var bare dejligt. 1000 tak for den gode vejledning

 • Pia, RockWool

Festorkestret spillede og sang til vores bryllup og det var fantastisk! Da vi skulle lave aftale omkring alt det praktiske var de super professionelle og msn kunne tydeligt mærke at deres erfaring så vi følte os helt trygge ved at have booket dem. De var også utroligt professionelle mens de opsatte deres udstyr og på trods af at der stadig var festindslag igang bemærkede man ikke at festorkestret stilte deres udstyr op. De var alle så talentfulde og deres lyd er fantastisk! Vi havde booket dem til at spille i tre timer og de satte gang i dansegulvet fra start til slut både for unge og ældre! De var rigtig gode til at læse publikum og tilpasse setlisten derefter. Vi er så glade for at vi valgte dem og og vi har kun fået ros fra alle gæsterne som synes at musikken var fantastisk! Vi kan helt sikkert anbefale festorkestret! Tusind tak for at være med til at gøre vores dag uforglemmelig!

 • Hilsen Kasper og Karoline, Bryllup

Tak for i lørdags, I gjorde det fantastisk, alle var glade og dansegulvet var fyldt fra start til slut! Jeg kommer helt sikkert tilbage til jer en anden gang!

 • Lisbeth Nielsen FDM, Executive Assistant

Vi havde en helt fantastisk og uforglemmelig bryllupsfest. Dansefesten blev helt i top da FestOrkestret spillede til et propfyldt dansegulv fra start til slut. De var super professionelle, og forstod virkelig at ramme deres publikum. Det hele toppede da brudeparret fik lov at lukke festen – stående på plankebordet – og give den fuld gas til ’Highway to Hell’. FestOrkestret leverede virkelig varen og dem vil vi ikke tøve med at anbefale – de var super gode. Hele forløbet op til var også fint, hvor dialogen med kapelmesteren fungerede fint.

Tip top over hele linien, og top karakter herfra!

 • Mette og Kenneth, Bryllup

Tusind tak for en fantastisk oplevelse til min fødselsdagsfest i lørdags.
I virkelig trykkede den af og setlisten var 100% den rigtig blanding af 70’s disco og funk, 90’s nostalgi og moderne klassiker som fik allesammen til at danse som vi var i vores 20erne igen! Lige som jeg ønskede det!
Vi har allesammen øm i hele kroppen fra fødderne til skuldrene og alle gæsterne har meldt tilbage om hvor god en fest det var.
Lyden var fremragende, hvor alle toner kom klart igennem, men ikke så højt for at blive ubehageligt.
Tusind tak!
Jeg vil klart anbefale jer videre til andre, og jeg håber at jeg får lov til at opleve jer igen til en anden anledning.

 • Andy, 50års Fødselsdag

Tak for en forrygende oplevelse. FestOrkestret ramte den lige i røven, selv med udskiftning på holdet… ? Vi havde en fantastisk aften og alle gæster var også vildt begejstrede.

Vi tøver ikke med at anbefale jer til alle.

 • Mange hilsner fra solskinsøen Bornholm, Bryllup

Tak til Festorkesteret for et festfyrværkeri af musik til min 50 års fødselsdag.  På en kold aprilaften formåede i at få fyret totalt op under publikum til evigt levende dansegulv.  Jeres repertoire er utroligt bredt og alles ønsker blev indfriet.  Helt fantastisk.  Der findes mange gode bands i DK men kun et FESTORKESTER.  Tak fordi I var med til at gøre min aften helt uforglemmelig.

 • Kenneth Gudmundsson, Øernes Advokat firma

Vi var super tilfredse med FestOrkestret. Trods skybrud kæmpede de sig frem og leverede et brag af en fest. Alle gæsterne var SÅ imponerede over dem og de indfriede alle vores forventninger og mere til. Vi kendte dem ikke i forvejen men havde blot hørt lidt på hjemmesiden og så tog vi chancen… Og det var vi meget glade for.

Vi ville uden at blinke booke dem en anden god gang og til hver en tid anbefale dem til andre.

 • Dorthe & Christian, Bryllup

Jeg skriver blot for at sige TAK for en helt fantastisk aften. Musikken var helt, helt perfekt – vores gæster snakker stadig om hvor helt utrolige FestOrkestret var; tror der var nogle stykker med ømme fødder søndag morgen… ?

Tak igen – det var bare helt perfekt.

 • Helle & James Bryllup

Vi havde den fedeste aften med festorkestret, da de var at spille til vores 40 års fødselsdag. De spillede og sang helt fantastisk og alle vores gæster dansede som de aldrig havde gjort før ( selv dem på 70 ). Havde vi kunne give mere end 5 stjerner havde vi gjort det. Alle vores gæster har i dag skrevet og ALLE nævnte bandet. De kom til tiden og tog det rigtig pænt, da vi sagde at vi var forsinket med maden. Kan kun give vores varmeste anbefaling til festorkestret.

 • Janni Fischer 40 års fødselsdag

Et fantastisk band med en fantastisk måde at levere sangene på! Stor stor ros til disse 4 ydmyge personer, der kun har for øje at levere en fantastisk stemning til din/ jeres fest. Et meget varieret repertoire, der udelukkende bestod af hits fra de sidste 4-5 årtier, som alle virkede fantastisk til at få folk på dansegulvet. Alt lige fra potpourri af Madonna til Nephew blev der disket op med. Kommunikation med bandet inden, under og efter festen var også i top. De har den service, at man selv kan vælge 10 numre fra deres repertoire, som de så spiller til festen. Resten af numrene sammensætter de selv (og justerer undervejs) med stor viden og erfaring om, hvad der virker til lige netop den fest, de er blevet booket til. Mange store roser herfra til dette helt igennem professionelle Festorkester!!

 • Jacob Suhr, 40 års fødselsdag

Et festorkester helt i top!!! Fejrede sølvbryllup på ADRESS – Tuborg havn i tirsdags og havde hyret FestOrkestret.. Alle gæsterne dansede og synes musikken var fed..man skulle tro det var lørdag… De sidste gik hjem kl.3. Bandet var topprofessionelle.. Vi havde en god mailkorrespondance forinden, kunne komme med ønsker fra “deres hitliste”. Restauranten roste musikerne for den gode tone, deres dialog før og under festen. Gode stemmer, fede musikere.. Kan varmt anbefale FestOrkestret til alle der ønsker festen med den fede stemning… Allerbedste hilsner Sølvbrudeparret Svend Carø & Tina Bech Tuborg havn

 • Tina Bech, Sølvbryllup