FestOrkestret – Danmarks bedste orkester til festen.

Vi er et af landets bedste livebands og leverer en enestående og personlig musikalsk oplevelse til enhver fest. Med vores unikke blanding af velkendte hits og overraskende musikalske arrangementer får vi vores publikum til at danse og synge med på dansegulvet.

Med både en kvindelig- og en mandlig forsanger spiller vi en meget varieret vifte af sange i alle genre, fra funket soul og disko, til 80ér klassikere og de nyeste pophits.

Vi skaber en sublim og nærværende koncertoplevelse med vores vellydende lydanlæg og effektfuldt koreograferede lysshow.

Vi tilpasser musikken til enhver fest, fra firmafester til bryllupper. Før festen kan du og dine gæster vælge en række sange fra vores online sangliste, som vi skræddersyer til den perfekte sætliste. Med vores lækre korstemmer og eksklusive backtracks skaber vi en fyldig lyd og en uforglemmelig aften.

Vi har tidligere spillet med nogle af Danmarks største navne, herunder Burhan G, TV2, Big Fat Snake og Medina, og er kendt for at levere musikalske oplevelser i særklasse.

Hvis du ønsker at give dine gæster en mindeværdig musikoplevelse ud over det sædvanlige, så er vi det helt rigtige valg.

Vi er:

Thora W. Kruse (vokal/percussion)

Steffen Addington (guitar/vokal)

Tommy Nissen (trommer)

Steven Ardilsø (bas)