FestOrkestret har slået sig fast som et af landets absolut bedste livebands med et repertoire, der er helt i topklasse. Vi er kendt for at blande ørehængere på en overraskende og spændende måde, så sangene får en helt ny energi og et nyt liv.

Med både en kvindelig- og en mandlig forsanger spiller vi en meget varieret vifte af sange i alle genre, fra soul og disko til 80ér klassikere og de nyeste pophits. Vi spiller med et vellydende lydanlæg og et effektfuldt koreograferet lysshow. Vores lækre korstemmer og eksklusive backtracks giver os en stor og fyldig lyd og skaber en sublim koncertoplevelse, der altid sætter gang i dansegulvet.

Vi kan spille til alle slags arrangementer, fra festivaller til firmafester og bryllupper. Uanset hvilken fest du skal holde får publikum altid den fulde koncertoplevelse.

Inden festen, får du og gæsterne muligheden for at ønske en håndfuld sange fra bandets online sangliste. Ud fra jeres ønsker skaber vi den perfekte sætliste. På den måde sikrer vi at du og gæsterne har den bedste aften. Hør smagsprøver på vores musik.

Vokal/percussion: Thora W. Kruse

Guitar/vokal: Steffen Addington

Trommer: Tommy Nissen

Bas: Steven Ardilsø

Vi har tidligere bla. spillet med:
Burhan G, TV2, Big Fat Snake, Michael Learns to Rock, Medina, Lis Sørensen, Shaka Loveless, Aura Dione, Sanne Salomonsen, Infernal, Barbara Moleko, Back to Back, Peter AG, Rasmus Bjerg, Nabiha, Wafande, Esther Brohus, Zididada, Ida Corr, Søs Fenger, Sorten Muld, Kaya Brüel, Annette Heick, Rasmus Walter, James Sampson, Klüvers bigband, Aarhus Jazz Orchestra m.f.